kajkule jen tak jsem ty přízpěvky prolítla, takže se možná budu opakovat.
prodrbání prstama nestačí, ty musíš vytahat ty puštěný chlupky ven. my máme gumovou rukavici asi za 60korun. je celá gumová a lehká, dám jí do kabelky když jdem na prochajdu a tak 2x nebo 3x do týdne vyčešu. ty kovový kartáče nemám moc ráda, přijde mi to drsný a musí to trochu ty pejsky bolet. ta rukavice je fakt prímová. zase se to nesmí s tím vyčesáváním přehánět, jinak jeim poškrabeš kůži a nebo třeba našemu psovi se objevý lupy...
koberce nemáme, i ten kobereček, jak jsi psala, že na něm leží bych zrušila, protože i když se to nezdá, lítá to z takových pelíšků pekelně. já jsem si koupila obyčejný šusťák a ušila povlak na pelíškový polštář. šusťák tě stojí cca 60 korun metr dvojité šíře, nechytne se na to ani chlup, jde to vytřepat bravurně a když to vypereš, tak to během 2 hodin uschne. pes na tom leží normálně, nijak to nestudí nic, jen se to dobře uklízí. a navíc si můžeš vybrat barvu, která se ti hodí do bytu
ušila jsem i z prošívaného šusťáku deky, takže chlupy se na to taky nechytají. není to nic zrůdného, ba naopak, vypadá to hezky!
sedačku jsme si pořídili koženkovou a to jestli jednou budete měnit, tak maximálně doporučuju.
ten samojezdící vysavač - nemám zkušenost, ale už dlouho po něm pokukuju...
jinak na oblečení - v ikei jsem sehnala samolepící válečky - odchlupíš a když je váleček nelepivý, sloupneš tu horní nálepku. stál cca 30 korun a já jsem max spokojená. jednu dobu ho mívali i v HaM... ty oplachovací nefungujou tak dobře.
.......ten pes za to pelíchání nemůže ... tak ho muchlujte i pelíchajícího