Inspirace z jednoho dnešního tématu.Nechali jste se ovlivnit žebříčkem nejčastěji dávaných jmen,nebo jste hledali ve všech možných knihách,které by se vám líbilo?Psali jste si s partnerem seznamy a jméno na kterém jste se shodli dali dítěti?Váhali jste mezi dvěma jmény a nemohli se rozhodnout?Chtěli jste nějaké atypické,které jen tak někdo nemá?Třeba já jsem u dcery měla jasno spoustu let před tím než jsem ji vůbec čekala,neuměla jsem si představit jiné jméno než Terezka,u syna též,ale když jsem ho čekala,líbilo se mi ještě jiné jméno a váhala jsem téměř celé těhotenství mezi Adamem a Ondřejem.Exotická jména se mi nelíbí,z těch cizích bych si uměla představit jen velmi málo jmen.Z holčičích jmen se mi líbí ještě Viola,Stela,Sofie,u kluků ani nevím,asi Vítek,Ondřej,Daniel.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.