oba s pritelem mame zvlastni prijmeni, ja na i a pritel na Y, polovina jeho rodiny pochazi z izraele, takze jsme potrebovali mezinarodni jmeno bez hacku a carek a zaroven aby se dobre hodil k prijmeni, nez jsem otehotnela, tak jsem mela vymyslenou Yasmine a pro kluka Armin, ale kdyz jsem otehotnela a vyloucila se holcicka, tak jsme meli pro kluka christian, christopher, andrew, mathew a nakonec jsem videla film alexandr veliky a napadl nas alexandr :) takze mame alexe. navic jsme chteli takove jmeno aby se dalo malemu rikat vice zpusoby - takze mame alexandra, alexe, lexu, sasu. naopak kolega z prace chtel aby nebylo mozne mit ruzne varianty jmena pro jeho syna a tak dal jachyma :) ono je to ruzne. ale v kazdem pripade jsem vedela, ze nechci klasicke ceske jmeno.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.