Jelikož nežijeme v ČR tak jsem se snažila dát jména která se snadno vyslovují jak v Čechách tak v US.Holky mají jména krátké,ze 4 písmen a zatím nikomu nevadilo,sice nejsou české ale v vyslovují se všude stejně.Naše největší kritérium bylo vybrat "americké" jméno,hezky a dobře vyslovující se taky v Čechách,ale myslím že jsme to zvládli.Taky jsem se snažila vybírat nějaké ne moc používané. My jsme to udělali tak že já jsem napsala seznam asi 20 jmen.Manželovi jsem nechala ať vybere co se mu z mého seznamu nejvíce líbí(neměl námitky což jsem se divila).Zbyly nám 4 jména a ty jsme použily až když se narodily holky a my věděli které na ně nejlépe sedí
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.