Ahojky snažilky, ...
Ahojky,
jen Vám jdu napsat co nás potkalo. Velkou radost z čekajících dvojčátek nám pokazila zpráva z Kardiologie. Jsem v 22.týdnu a popravdě ani se mi o tom moc psát nechce. Čekáme páreček. Chlapeček by podle všeho měl být naprosto v pořádku, ale u holčičky byla zjištěná závažná srdeční vada. Hypoplazie levé komory a defekt komorového septa. Když se tato vada vyskytne v těhotenství s jedním miminkem, tak se prý rodiče většinou rozhodnou pro umělé přerušení těhotenství, ale jelikož my čekáme dvojčátka tak to není možné. Musíme vydržet do konce a po porodu hned malá podstoupí operaci srdíčka. Celkem se jedná postupně o tři operace během tří let. Měla jsem dilema zda rodit ve Frýdku-Místku, nebo v Ostravě a doktoři to vyřešili za mě. Porodit bych měla v Motolské nemocnici. Vůbec nevím jak to všechno bude probíhat. V Praze nikoho neznám a jestli tam budem muset nějaký čas pobývat tak vůbec netuším jak to bude probíhat. Je mi z toho fakt děsně. Vůbec si nedokážu představit co nám osud ještě namíchá za karty.
Odpovědět