Re: Porodnice Praha-Vinohrady
Rodila jsem tam 2x, naposledy v říjnu 2008. Čemu říkáš přirozený porod? Normálně se tam rodí na koze, s nohama na podpěrách. Epidurál je problém, anesteziologa mají, ale dole na výkonech, v porodnici přímo ne, na bolest mi něco píchli a dali mi kyslík. Furt mně honily chodit, a já bych se tak ráda někde stulila. Nedovolují jíst a pít, i když já měla porody rychlý, 8 a 6 hodin, takže jsem to tak moc nepotřebovala. Je tam (nebo teda byl) jen jeden záchod a jedna sprcha, byly jsme tam 3 maminky po klystýru a bylo to utrpení. Mimčo mi na břicho nedali, jen přicucnout, sestra ho držela, takže úspěšnost 0, bohužel při obou porodech mne šili, možná, kdyby ne, tak by to nebyl problém. Podle mně, pokud máš rychlý a dobrý porody, tak to jde (to můžeš rodit kdekoliv), pokud je to delší, tak je to utrpení. Jsou tam dva sálky, společný prostor pro klystýry a přípravu a pokoj pro monitor, takže v 1. době porodní nemůže být přítomný manžel, na sálech při porodu pak už jo, ale při té první době porodní bych ho bývala potřebovala víc. Ale fakt už to je rok a půl, třeba se to tam změnilo.
Odpovědět