Re: Fungují Bachovy kapky?
Mám pozitivní zkušenosti s homeopatikama i bachovkama.
Homeopatii se věnuji už poměrně dlouhou dobu, takže sebe i rodinu léčím sama.
Můžu říct, že za tu dobu už se ta moje hranice co vše lze zvládnout homeopaticky posunula hodně hodně daleko, nikomu to teda nevnucuji, je to moje cesta, ale přesvědčila jsem už dost lidí, kteří jim nevěřili
Jediným problémem homeopatie je, že musí být vhodně zvolený lék a to je vlastně to kouzlo a zároveň kámen úrazu.
Bachovky trošku poznávám poslední dva roky, napřed jako Rescue Remedy, pak i jednotlivě, věnuje se jim hodně moje kamarádka a můžu říct, že fungují taky. To ladění je jemnější než u homeopatie (takže například ten obrazný "brufen" bych připsala spíš homeopatii než bachovkám), každopádně je také účinné a hlavně bachovky dokážou velmi hezky působit na ladění citů a pocitů, jemně na povahu, což je fakt skvělý. Můžu ti říct, že kamarádka dává kapičky synovi a po týdnu užívání, když jsme byli na návštěvě jsem potkala úplně "jiné" dítě - vyklidněný, pohodový, komunikativní - on je to hodný chlapeček i tak, ale je hrozně aktivní a emoce s ním třískají, kolikrát je vidět, že si sám se sebou nemůže dát rady.
Odpovědět