| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Domácnost - jak co vyčistit

Re: Černé uhlí na koberci, jak to dostat dolů?

No dík za utišení ~t~ Ani mi nemluv... Vždycky když si myslím, že už nemají co provést tak mě přesvědčí o pravém opaku... Jsem psala k nám na diskuzi co provedli jen od víkendu... Oni teď hřeší na to, že nesmím křičet, páč mi pak ty zuby neskutečně bolí. Bych vylítla z kůže. Oni se od návštěvy tchánovců tak rozjeli, to jsem nezažila ~e~ Ovšem věřím, že maminkám co si myslí, že mají doma draky, tohle zvedne náladu ~t~

Včera Fanouš během pár minut vlezl do ložnice. Nevím jak. Já ji zabezpečila když sem tam přišla tak už ta byl a seděl v hromadě černého uhlí vysypaného z kapslí na letišti a koberci... Tak co šlo a pustilo sem vysála, co přežilo posbírala a dneska jsem to normálně drátem zavázala kliku k takové skobě... Na 10 minut sem usnula a oni tam byli oba... Celé letiště, prostěradlo, peřiny, koberec, stolky, všechno je černé, do toho žluté od joxu a mastné od oleje na strie... Jak mě bolí ta pusa, tak když na ně zakřičím tak to bolí tak, že bych se bolestí posrala. Oni si nemůžou v klidu hrát s hračkama, oni musí manželovi zničit rádio, oprava vyjde na 10tisíc minimálně, opravit se to musí, jinak ho vyrazí z klubů na které roky dřel. V pokoji jsme vymalovali. Netuším od čeho, ale jsou tam mastné otisky po zdi ložnice vypadá jak jsem psala, ani jsem s enedívala jak dopadla postýlka Já vůbec nevím jestli to vyperu. Na koberci z toho zůstaly černé fleky a něco rozsypali i na chodbě. Jestli to nepustí ani tím čistícím vysavačem tak můžu do ložnice a na chodbu koupit nový koberec... Z gauče ze zadní strany strhli tapecirung a škubou z toho nitě Tuhle zablokovali větrák tak, že začal hořet ten motor Všechno zamykáme jak ve vězení... Koupelnu,záchod, skříně, kuchyň ložnici, manžel má zábranu jako prase u sebe a oni to stejně všechno nějak obejdou nebo vymyslí něco jiného... Jsem to seřezala po tom uhlí. Fakt mi už došla trpělivost. Já je furt omlouvám, že se nudí, když jsme doma, musím ležet a aspon ještě dva týdny budu muset. při té představě je mi blbě už teď... V noci nespím, jen dávám obklady na tu čelist a zuby, piju panadol v maximálních dávkách a přes den mi hrozně padá hlava. Oni začli dělat takové věci jako že mi škubnou s copem, najedou autem do nohy, zasukují vlasy do auta, zesílí na max notebook, vezmou vuvuzely a začnou mi troubit do uší nebo děsně ječet každý z jedné strany a když už se mi podaří je nějak zmanipulovat tak mi provádějí tohle... A to fakt jen stihnu usnout a probudí mě během chvilinky, max pár minut, pocit, že je něco špatně...

Takže musím objednat nový zámek na dveře do ložnice, předělat manželův koutek, protože nemá cenu aby si spravoval to co mu zničili, když se k tomu dostanou. Mám objednaný kufr na lékárničku na zámek a pojedu do C&A z kontroly a vezmu tam nejtlustší kožený řemen co jsem tam posledně zahlídla...
Odpovědět
Průběh diskuze (22 názorů)
Téma: Jak dostat černé uhlí z koberce? Mishaczek+Tygříci 07+Daník 10 13.7.2010 14:57
*Re: Černé uhlí na koberci, jak to dost... dkkns 13.7.2010 15:2
**Re: Černé uhlí na koberci, jak to do... Mishaczek+Tygříci 07+Daník 10 13.7.2010 15:5
***Re: Černé uhlí na koberci, jak to ... Krakatice 13.7.2010 15:6
****Re: Černé uhlí na koberci, jak t... a+b+c+d 13.7.2010 15:9
*****Re: Černé uhlí na koberci, jak... Mishaczek+Tygříci 07+Daník 10 13.7.2010 15:11
****Re: Černé uhlí na koberci, jak t... Mishaczek+Tygříci 07+Daník 10 13.7.2010 15:9
***Re: Černé uhlí na koberci, jak to ... dkkns 13.7.2010 15:11
****Re: Černé uhlí na koberci, jak t... Mishaczek+Tygříci 07+Daník 10 13.7.2010 15:20
*****Re: Černé uhlí na koberci, jak... Babsi+2 13.7.2010 15:25
******Re: Černé uhlí na koberci, j... Mishaczek+Tygříci 07+Daník 10 13.7.2010 15:27
*******Re: Černé uhlí na koberci,... Samarlu 13.7.2010 16:34
********Re: Černé uhlí na koberc... Mishaczek+Tygříci 07+Daník 10 13.7.2010 16:40
*****Re: Černé uhlí na koberci, jak... Teri 13.7.2010 16:16
******Re: Černé uhlí na koberci, j... Mishaczek+Tygříci 07+Daník 10 13.7.2010 16:24
****Re: Černé uhlí na koberci, jak t... Mishaczek+Tygříci 07+Daník 10 13.7.2010 15:24
*Re: Černé uhlí na koberci, jak to dost... hrúda 13.7.2010 15:29
*Re: Černé uhlí na koberci, jak to dost... adelaide k. 13.7.2010 15:30
**Re: Černé uhlí na koberci, jak to do... Mishaczek+Tygříci 07+Daník 10 13.7.2010 16:9
*Re: Černé uhlí na koberci, jak to dost... Jana, 2/07+10/08+5/11 13.7.2010 15:39
*Re: Černé uhlí na koberci, jak to dost... ...neviditelná... 13.7.2010 17:44
**Re: Černé uhlí na koberci, jak to do... Mishaczek+Tygříci 07+Daník 10 13.7.2010 19:39

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.