| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Plenky látkové

19.7.2010 14:03:03 minx + burčák + mladé víno

Látkové plenky - jaké jsou největší?

Dobrý den látkařkám,
chtěla bych se zeptat těch, co máte větší dítka, co ještě nechodí na nočník, které se látkovky Vám osvědčily dostatečnou velikostí. Mám prcka necelé dva roky, nočník u nás ještě není v kurzu, ale prcek už má 15 kg. Bohužel z plínek dost vyrůstá ~:( Látkuju od začátku, měla jsem dvě různé velikosti plínek, nejprv jedničku (příp. S) a cca mezi 6.-8. měsícem jsem průběžně všechny vyměnila za dvojku (nebo L, i XL). Sice látkuju, ale jen jsem nakoupila zásoby a byla jsem docela spokojená, proto nepřikupuju nové, takže se ve značkách, co nemám, nijak nevyznám. Ani diskuzí se neúčastním, takže se ani moc nevyznám ve zkratkách, prostě jsem jen "uživatelka" ~;) takže vím, že některé plínky mají i 4 různé velikosti až po XL, ale ani tak mi to nezaručuje, že prckovi budou. Ten samý dotaz bych měla i ke svrchňákům, které jsou největší?
Jinak mám nějaké bambusové Tots Bots s přišitou vkládačkou - super, ale vyrůstá z nich, Indisposables (nějaká kan.značka u nás nesehnatelná, mám je z MMB) - nesají tolik, ale zas rychle schnou, taky už ale tísní, bambusové Baby Lucy - ty mi zatím přijdou jako největší. Ještě jednu kapsovku Swaddlebees, ta už je taky těsná, a Pandu myslím od Popolini, ta má blbé zapínání.
Nebo nejste tu někdo, kdo šijete větší velikosti? Já šít neumím...
Odpovědět
Průběh diskuze (7 názorů)
Téma: Látkové plenky - jaké jsou největší? minx + burčák + mladé víno 19.7.2010 14:3
*Re: Látkové plenky - jaké jsou největš... daba+holčička 19.7.2010 14:7
**Re: Látkové plenky - jaké jsou nejvě... daba+holčička 19.7.2010 14:7
***Re: Látkové plenky - jaké jsou nej... minx + burčák + mladé víno 19.7.2010 14:8
*Re: Látkové plenky - jaké jsou největš... Leny+3 19.7.2010 14:17
*Re: Látkové plenky - jaké jsou největš... minx + burčák + mladé víno 19.7.2010 14:45
*Ušití Jana, 07/09 2.11.2010 11:17

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.