19.7.2010 14:03:03 minx + burčák + mladé víno
Látkové plenky - jaké jsou největší?
Dobrý den látkařkám,
chtěla bych se zeptat těch, co máte větší dítka, co ještě nechodí na nočník, které se látkovky Vám osvědčily dostatečnou velikostí. Mám prcka necelé dva roky, nočník u nás ještě není v kurzu, ale prcek už má 15 kg. Bohužel z plínek dost vyrůstá
Látkuju od začátku, měla jsem dvě různé velikosti plínek, nejprv jedničku (příp. S) a cca mezi 6.-8. měsícem jsem průběžně všechny vyměnila za dvojku (nebo L, i XL). Sice látkuju, ale jen jsem nakoupila zásoby a byla jsem docela spokojená, proto nepřikupuju nové, takže se ve značkách, co nemám, nijak nevyznám. Ani diskuzí se neúčastním, takže se ani moc nevyznám ve zkratkách, prostě jsem jen "uživatelka"
takže vím, že některé plínky mají i 4 různé velikosti až po XL, ale ani tak mi to nezaručuje, že prckovi budou. Ten samý dotaz bych měla i ke svrchňákům, které jsou největší?
Jinak mám nějaké bambusové Tots Bots s přišitou vkládačkou - super, ale vyrůstá z nich, Indisposables (nějaká kan.značka u nás nesehnatelná, mám je z MMB) - nesají tolik, ale zas rychle schnou, taky už ale tísní, bambusové Baby Lucy - ty mi zatím přijdou jako největší. Ještě jednu kapsovku Swaddlebees, ta už je taky těsná, a Pandu myslím od Popolini, ta má blbé zapínání.
Nebo nejste tu někdo, kdo šijete větší velikosti? Já šít neumím...
Odpovědět