Re: Znáte někoho, kdo si změnil jméno nebo příjmení?
asi dost záleží na to odkud jsi. Na druhou stranu bys měla žít svůj život. S pomluvami a závistí se člověk setká všude. POkud tím jménem trpíš, udělej to pro sebe a změn ho. Lidé si časem zvyknou a kdyby ne, tak je prostě neřeš. Já takové věci tedy neřeším. A vůbec to nesouvisí s tím, že žiju v cizině. Spousta lidí to neví. A nebo to taky nechtejí akceptovat, i v té cizině. Když se někdo zeptá, klidně mu to vysvětlím, není se přeci za co stydět Moje rodina je asi hodně alternativní, prostě se nezabýváme tím, co na to ostatní. Moje mamka si změnila křestní jméno letos začátkem roku. Je jí už přes padesát, podniká, má hodně klientů, a přestehovala se pryč z města. Prostě lidé se to naučí akceptovat, měj odvahu, a ti kteří to neakceptují hned, těm to musíš pokaždé připomenout, jaké že tvé jméno je. ;-) Navic ja se chystam si zmenit svoje krestni taky, ale jeste cekam... jeste totiz neprisel spravny cas
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.