29.8.2010 18:56:19 Pole levandulové
Lze zvýšit hodnoty IgA u 16měsíční dcery?
Potrebovala bych poradit, jestli existuje neco, jak priznive ovlivnit zvyseni hodnot IgA u me sestnactimesicni dcery? Je stale hodne kojena, i kdyz i docela normalne ji. Kvuli zvysene nemocnosti ji ted nabirali krev, kde ji vysly pomerne alarmujici vysledky v hodnotach hemoglobinu a hodnotu IgA ma "pod 0,07".
Za deset dnu ji budou odbery opakovat /byli jsme doporuceni do Motola/ a zjistovat vice, zatim vsak na nic konkretniho neprisli,jen ze ma tendenci si ten hemoglobin sama zvysovat, ale nema zasoby zeleza.
Je pravda, ze dcera je drobna, ale rozhodne to neni zadne nedochudce, ani s tim zdravim mi to neprijde nijak hrozne. Je sice vic nemocna, nez byl jeji nekojeny bratr v jejim veku, ale to si vysvetluji tim, ze on nosi infekce ze skolky, ktere on ustoji, ale ona nikoliv. Na druhou stranu neni nemocna tolik, jak kolikrat ctu tady na Rodine, zatim mela dvakrat ATB, jedny v 11 mesicich a druhe ve 13, mezitim od narozeni dvakrat zanet spojivek.
Mate s tim nekdo zkusenost, pripadne radu, co by mohlo pomoci? Predem diky za jakykoli tip.
Odpovědět