7.9.2010 16:10:08 Klára
Re: Spokojená matka = spokojené dítě?
Jo, třeba to pro ně takhle bylo fakt lepší....ale i když to není jednoduché, jde o tom mluvit - když mi smrdí chlapův pot, tak to jde třeba nějak ovlivnit vůněmi..samozřějmě všechno učinit nelze a možná taky ne s každým chlapem jde o takových věcech mluvit, já to zrovna teď trochu řeším, proto jsem na to asi reagovala...beru teď ze zdravotních důvodů anitkoncepci a na sex jsem přestala mít chuť, nejdřív jsem se párkrát přemohla, ale pak jsem to příteli řekla, že nevím, co děje, že je to asi tou antikoncepcí...tak pro mě je v tuhle chvíli lákavé s ním si vyměňovat masáže apod. a pro něj - dělám mu to rukou apod., klasická soulož pro mě ale teď lákavá není...hledáme prostě spolu co jde a co ne...ideální to není a já se těším až antikoncepci brát přestanu...na druhou stranu, třeba to, že jsem to příteli řekla mi ukázalo, že je fakt ohleduplnej, zajímá se o to, co chci a nenutí mě do ničeho, co nechci....a sama na sobě jsem cítila, že než jsem mu to řekla, taky se mi začal sex s ním protivit, protože já do toho chuť neměla a bez chuti to prostě je jen takovej hloupej obtěžující akt a štval mě, že on chuť má a necítí, že já ne....
Odpovědět