Re: Jakou míru ozdobování se tolerujete Vašim prvňákům?
no už se tomu směju taky, ale ten kapesník cejtim dodnes mamka mi vyprávěla, že i na učňáku jim v prvních dvou ročnících neprošli takový věci jako tehdy módní trvalá nebo barvení. já se od šestý třídy malovala, sice jen trochu, ale začala sem, měla sem akné (beďary jako hrom ) a měla sem tónovanou mastičku od doktorky, pak i řasenku atd a to už nikdo neřešil. chodili k nám i holky s černejma stínama až po obočí první barvu na vlasy sem si udělala tajně u sestřenek na prázdninách, ale byl to jen šampon... jen mamky, kterým se to nelíbí, můžu uklidnit, že dneska se maluju spíš jen vyjímečně, vlasy mám po zadek a barvu neviděly už 5 let a z těch beďarů sem taky vyrostla
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.