Re: Imunor
Já jako malá měla neustále angíny a doktoři taky uvažovali o vytrhnutí mandlí. Jenže!!! Mám celiakii i přes negativní krevní testy. Po zavedení bezlepkové diety se tělo postupně uzdravuje, zmizel mi ekzém a i záněty v celém těle se velice zmírnily, jsem v podstatě zdravá. A to mi mandle zůstaly a nic na imunitu neužívám, jen vitamíny a také Essentiale forte na čištění játry, což souvisí mj. s tím, že jsem prodělala EB infekci (mononukleózu). Takže doporučuju nechat si zjistit, zda jste také někdy neprodělala EBV či CMV infekci - ony se rády reaktivují a mohou se projevovat angínami. Dále určitě zvažte tu bezlepkovou dietu, je možné, že celiakii máte, přestože krevní testy máte negativní. Skutečně se to občas stává. Dietu můžete vyzkoušet i sama, ale než se její kladný vliv projeví, trvá to několik měsíců většinou. Pro zdraví má ale naprosto kladný vliv a to i na lidi, kteří celiakii nemají. Je dokázáno, že pšeničné bílkoviny nadměrně zatěžují naše těla. Naši předkové v minulosti nikdy tolik pšenice a výrobků z ní nejedli...
Odpovědět