Nevím, jestli škola v přírodě, lyžák či liduška hodnota je, ale já to vidím asi takto: Nejsem z nijak bohatých poměrů, přesto mě rodiče na školní akce posílali. Díky tomu jsem se naučila lyžovat a teď to můžu učit svoje děti a trávíme čas všichni dohromady, je legrace, užíváme spolu volných víkendů, celá rodina a to už podle mě hodnota je. Můj partner tedy musel do lyžařské školy, protože jeho na lyžák rodiče neposlali. Nevím, jestli se cítí ochuzený, ale musel se to učit v dospělosti, což už tak snadné nebylo.. Kluka taky posílám do hudebky, protože má talent a dostal nový nástroj ( ti chudší si ho můžou v lidušce půjčit). Teď je mu 11, hraje v triu podobně starých, jezdí po soutěžích, má trému, ale i radost. Třeba bude jednou vrzat za peníze, co já vím... Nemít ty 2 tis ročně na ZUŠ, tak ani nevím, že je nadaný. Takže asi tak.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.