| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Šikovné ruce

28.9.2010 21:33:02 Barbucha11

Klapačka z papíru

Ahoj mamky, nedávno přišla moje dcera ze školní družiny s tím, že druhý den budou vyrábět klapačky z papíru. Hned mě napadlo, že to bude výtvor, který jsme tvořili již my před mnoha lety...pak se ukázalo, že je to něco jiného... Nicméně mě od té doby vrtá hlavou, jak se ta naše "klapačka" vyráběla. Muselo to být něco jednoduchého, ale fakt si nevzpomenu. Vím jen, že když se s tím švihlo, vyletěly z té skládačky jakési dvě kapsy, které bouchly. Potom se to dalo opět složit zpátky a znovu použít, dokud se papír neroztrhal. Nevíte někdo, jak se to skládalo? Sice si nejsem úplně jistá, že to dětem ukážu - vzhledem k hladině hluku - ale mě to prostě vrtá hlavou...~5~
Předem děkuji za pomoc.
Petra
Odpovědět
Průběh diskuze (6 názorů)
Téma: Klapačka z papíru Barbucha11 28.9.2010 21:33
*Re: Klapačka z papíru Ivanka 28.9.2010 22:7
*Re: Klapačka z papíru Jorgos 29.9.2010 9:34
**Re: Klapačka z papíru Petra 29.9.2010 11:45
***Re: Klapačka z papíru Jorgos 29.9.2010 12:0
**Re: Klapačka z papíru Barbucha11 29.9.2010 21:41

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.