Já v tom trošku rozdíl vidím a to právě v tom, že mu to řekla ... v podstatě žádá o jeho svolení a pokud on na to kývne, tak je to něco jiného, než kdyby ho podváděla tajně (tak jak to většinou klasicky bývá), rozdíl je v tom, že on má možnost tomu zabránit, mohou se rozejít ... taky si nemyslím, že to hází na něho, pokud ji on řekne, že „ne“ a pokud to ona nezvládá, „tak že raději rozchod“, at´ si jako vybere, tak to rozhodnutí je na ní ... ... myslím, že to v té pasáži o Janie, Julce a Marii trošku přeháníš ... ona mu jenom řekla, že chce zkusit sex s někým jiným, toto je řešení, které si ona zvolila, možná si nevymýšlí a sex s jejím manželem je pro ni takový problém, že to prostě nedává a vyústilo to v tohle její rozhodnutí ... zatím v tomto vztahu nikdo nikoho nepodvádí, „důvěra“ není to stejné co „milosrdná lež“ ... ale tohle všechno je asi věc názoru, situace jsou různé (nevím jestli to má smysl do podrobna pitvat)
uff, můj příspěvek (ten předchozí) byl reakcí na to, že některé ženy tady píšou, že takový muž, který by se takto benevolentně zachoval tj. že když mu to řekla, tak nejednal ukvapeně, nevyhodil ji, nevynadal ji atp., tak že nějaký slabší exeplář mužského nebo co, že by si ho nemohly vážit atp. ... s tím třeba nemohu souhlasit zas já, protože mi to příjde uhozené, asi to vyhovuje ženám, co jsou na mačo typy (nevím)... vidím v tom spíš snahu o záchranu 11 léteho vztahu, nevzdává se, přemýšlí nad tím, dokonce je tady na diskusi, ten chlap ji má asi fakt rád a nechce udělat chybu ... diskutovali o tom jednou a pravděpodobně budou zas, tak to je snad ta komunikace, o které se tady taky tak hojně mluví ne? ... a zatím není důvod proč by jí měl pohrdat a chovat se k ní nějak drsně, prostě řekla jenom to, co je pro ní asi realita, něco je blbě v sexu, co s tím má žít až do smrti? Taková otevřenost je asi neobvyklá a šokující, zas na druhou stranu, někteří takhle žijou ve lži a jejich partner o tom ani neví ...
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.