4.10.2010 21:48:17 Meta
Re: Jak zvládáte miminko a psy, aniž by vás klepla pepka?
Pořídila jsem si dvě štěňata během svého těhotenství. Bylo mi totiž jasné, že k miminu si štěně už nepořídím. Než se malá narodila, psí holky už měly základy výchovy. Nedovoluju psům skákat po nábytku, každá má totiž 35 kg a to bychom už se taky nemuseli na gauč vejít. Jinak se můžou pohybovat kde chtějí, ovšemže mají pelechy - dva v obýváku a dva v chodbě. Ráno vstávají se mnou a miminem, psiska vypustím ven na zahradu, holky se vyběhají a vyblbnou, pak posbírají doma, co mimču upadlo při snídani, postavíme na vaření a jdeme ven, fenice si vedle kočáru cvičím, akorát vždycky musím jednu přivázat, protože se perou o to, kdo povel vykoná. Domů se vracíme s utahaným miminem i čokloidama, takže následně to všechno spí a já si můžu dodělat oběd a práci. Když se to zas vzbudí, většinou se vrací starší synové ze školy a vezmou psice na delší procházku. Když mají delší vyučování, tak holt vycházka není. Pak se vrátí i páneček a fenice tancují kolem pánečka. Většinou se o něj rvou všechny tři, včetně mimina a já mám zas volné ruce. Večer jsou všichni rádi, že můžou zalehnout. No a v neděli je můj den, to hlídá mimino mladší syn a já se starším synem jdeme na cvičák, kde si zarelaxuju a vykecám se. Takže v podstatě mám psí holky věčně utahané a pokud ne a energií srší, vypouštím je na dvůr, tam můžou provozovat pranice a hryzání polen do alelůja. Starší feňulka je pečovatelka, ta má snahu mimi umývat, mladší se mu spíš vyhýbá, i když v poslední době objevila, že prcek je skvělý krmitel. Na dětskou deku nesmí a taky nesmí krást mimču hračky. Ovšem občas dojde k záměně plyšáka miminovského za psího
. Jo, chlupy jsou všude
. I když denně vysáváme a zametáme stokrát, stejně jsou v dudlíku věčně. Ale jiný problém nemáme. Akorát si hlídám, aby mimino nezůstalo samo s holkama, přece jen je pěknej saďour a vlastně ještě štěňata by nemusela všechno snášet
Počítám, že až prcek poleze pořádně, budou psice ve vlastním zájmu zdrhat
Odpovědět