5.10.2010 14:29:02 *Niki*
Re: důvod k nevěře
Malvíno, asi takto. Když něco chceš, vždy si najdeš důvod a klidně dobrý, proč to musíš mít. Když nechceš, odoláš čemukoliv.
To, že to tady nebo jinde pochopí neznamená, že souhlasí, a i když souhlasí, nijak to tvé problémy nevyřeší.
Já mám pochopení pro spoustu věcí... jsme lidé slabí, chybující, všichni.
Mě asi ani tak nedrásá ten samotný fakt zasunutí někde jinde, jako to alibistické ospravedlňování se, hledání důvodů a motivů, až z toho nakonec vždy vyjde jako ten horší ten, co zůstal doma. Nakonec je vždy horší s někým nespat, než spát s cizím, alespoň dle diskusí zde... to mi hlava nebere, ale nemusí, že.
Prostě tvé tělo i tvé srdce je tvé a komu ho odevzdáš, je tvá volba. Musíš být ale připravená se tomu postavit tváří v tvář a čelit následkům. Připravená na to, že můžeš mít vše, ale taky nic, až tě oba tví muži pošlou do háje...
Nicméně tvůj muž možná nejeví zájem o sex, ale možná jen s tebou. Možná někoho má. Čímž se míra tvé "viny" nesnižuje, člověk je zodpovědný pouze za chování své, ne svého partnera.
Dovedu takové chování pochopit a dovedla bych ho asi i odpustit (pokud by se to stalo mě), ale nikdy s tím nebudu souhlasit.
Odpovědět