Re: Dětská úrazová pojistka
ze slov se domnívám,že v branži neděláte příliš dlouho,nebo se dostatečně nevzděláváte.Osobně by mě pak zajímalo na jakém základě podnikáte.Z toho co popisujete jste obchodní zástupce nějaké makléřky nabo brookera a to není finanční poradce, ale prodejce produktů a služeb,které ma daný subjekt nasmlouvané.Finanční poradce je ve vyspělém státě , za který náš nepovažuji, je finanční poradce financován klientem a to za služby, které vedou k zisku pro klienta.Pokud klient nevydělá tak nevydělá ani jeho finanční poradce.A to je pravý opak toho co je u nás.U nás klient prodělá a finanční prodejce vydělá!! To je ten zásadní rozdíl.Proto říkám,že tady segment finančních poradců nefunguje,resp. v min. měřítku.A pokud nevíte jak to chodí v podobných společnostech na trhu tak si budete muset udělat hluší průzkum jejich služeb.Nevím zda s tím máte nějakou zkušenost.Já osobně mám a je zajímavé,že vybrané společnosti mě každý rok nabízejí jiné produkty a v 90 % po zjištění cenové politiky v těchto společnostech vidím proč.Hlavní podíl na tom má lobování pojišťoven a přeplácení za sjednanou smlouvu.Vy to asi neovlivníte to chápu,ale toto je běžná praxe.Když to budete dlouhodobě sledovat tak se o tom přesvědčíte.Tím nechci říkat,že vy se tímto řídíte.Věřím,že třeba budete schopna vycházet z toho nejlepšího co klientům můžete z vašeho portfolia nabídnout nehledě na to co za to dostanete.Ale takových vyjímek je jeko šafránu.Buďte alespoň vy tou ušlechtilou rostlinou a dělejte tuto práci srdcem. Hodně zdaru a pokud budete mít zájem o nějakou analýzu můžem dále komunikovat
Odpovědět