Ahoj, letos na jaře jsem řešila podobný problém. Mému pejskovi bylo 15 let. Měl velké kožní problémy a také neudržel stolici, ale to proto, že měl už po několikáté nádory na konečníku. Další operaci by nezvládl, měl slabé srdíčko. Musela jsem ho nechat uspat, litovala jsem toho, že jsem to neudělala dřív, protože celý rok jsem ho jen trápila, pořád jsem myslela, že ho vyléčí. Jezdili jsme s ním na kliniku do Plzně a ani tam nám nepomohli. Já bych si napsala na papír vše co je pro a proti tomu ho nechat uspat. Vyjde-li ti víc důvodu pro to ho uspat, tak bych to s těžkým srdcem udělala. Takhle nemocné zvíře by nejspíš v přírodě nepřežilo.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.