Kočka venku nebo doma?
Ahoj,
moc Vás poprosím o Váš názor.Jsem dost zoufalá a vůbec nevím co mám dělat???
Máme devítiletého kocourka u rodiného domku.Osm let s náme bydlel doma na sedačce a když chtěl ven,tak se šel proběhnout ven.Chytnout nějakou tu myšku a pak honem se pomazlit zase domů.Bohužel jsme zjistili u mladší dcery silnou alergii na kočku,psa(psa máme taky) a tak jsme museli obě zvířátka vloni na podzim vystěhovat do sklepa.Manžel udělal super dva zateplené(fakt poctivě)kotce a dali jsme je do sklepa kde v zime je nějakých +13st.Do dveří dal manžel lítací dveře at jsi zvířata chodí ven,jak chtějí.
A ted ten můj problém????Zdá se mi,že kočka ztrádá,že to nenese moc dobře????Nemůžu si ji pochovat,pohladit...chtěla by stále dovnitř,je to prostě hrozné.dali jsme jí kotec přez léto pod schody venku a stále tam ted spává a do sklepa nechce????
Je mi šíleně líto,byl to můj mazlíček,ale bohužel domů ji pustit nemůžeme!!Dcera má velmi silný ekzém a opravdu silnou alergii na kočku a psa.Zprávně by jsme ji měli dát pryč uplně
.A tak stále přemýšlím jestli nemám někoho požádat jes ti by jsi ji nevzal domů,myslím do bytu na pár zimních měsíců a zase na jaře bychom si ji vzali zpátky.Ona stejně celou zimu bývala doma na sedačce!!!Hladit ji nehladíme a zničeho nic kočka je bez láska,bez tepla domova????A vlastně nechápe proč,že???Když nic neudělala???
Stále přemýšlím,jestli by byla radši u cizích(samozdřekmě někdo známí,cizím bych ji nedala)ale s láskou a v teple a nebo sice ve vytepleném kotli ale jenom se psem na zahradě a volnost???
Nezlob te,se,nějak jsem se rozepsala
Moc děkuji o Váš názor
Odpovědět