Re: Kvalitní zimní dětské boty
dcera po dvou sezonách odložila fare s membránou a 100% spokojenost - stály 1240 Kč v kamenném obchodě.
Syn měl kupované v humanicu, letos jsme koupili peddy, ono taky hodně záleží jaké koupíš. Zatím jsem spokojená, ale na sněhu je ještě neměl.
Pokukovala jsem ve sportisimu, tam maj i do 1.000 Kč zimní s membránou, takže bych do nich šla.. a osobně pro mě žirafa moc neznamená.. prostě koukej - aby to mělo geox, tex.. apodobně.
Ty peddy hodně záleží jakou cenovou kategorii koupíš, my pořídili letos za 400, vyprodávali posledních pár kousků loňské kolekce, původně stály 1200Kč. Je na ně normálně dva roky záruka.
JInak holky doporučujou superfit, primigi, alive, fare, některé chválí i z tchiba a já ještě mám dobrou zkušenost z deichmana z deitexem, ale ta zkušenost je již 5 let stará (boty tehdy stály 1.000Kč) a už je nosily čtyři děti a jsou furt super a nepromoknout. U toho deichmana bys musela hodně vybírat, některé maj prostě šunty a některé jsou výborné - spíš v té cenové kategorii 1200 +- elefanten
Samozřejmě musíš nainpregnovat.
Odpovědět