29.10.2010 21:56:23 zerat
Re: Hysterák při obouvání nových bot TCM
Tohle je přesně to, co jsem tu psala nedávno, že docela dost dobře nechápu, že někdo objedná boty z netu bez toho aniž by je viděl; vyzkoušel tomu či onomu konkrétnímu dítku; kouknul, jak v nich našlapuje, chodí... Ono to srovnání několika bot je často opravdu ku prospěchu.
Dcera bude mít v únoru 3 roky a letos jsem s ní zkoušela dvoje Superfitky a jedny nechtěla pořádně ani obout, pak druhé teda obula ale tvářila se dost neurčitě, jestli je chce a mně se moc nelíbilo, jak v nich chodila... Šly jsme do jiné obuvy a zkusila jedny Primigi. Od prvního momentu se jí líbily a jak je obula, prošla se v nich, proběhla... už je nechtěla sundat. Jsou s goretexem tak v nich chodí denně už víc jak měsíc a spokojená jak snad nikdy před tím
Myslím, že se synovi nelíbí a nebo se mu špatně obouvají a nebo třeba by si je chtěl obout sám?!
Dcera má teď období "sama" a já z ní kolikrát už fakt rostu - hlavně, když někam spěcháme
Zpočátku jsem nechápala o co jí jde, takže taky měla párkrát hysterák, než vymáčkla ze sebe "mamí, já sama!"
Odpovědět