31.10.2010 1:24:18 bob, Ondra
Re: Jaké brýle jsou podle vás slušivější?
Mám vrtané už hoodně dlouho a nemůžu si je vynachválit. Vůbec nic se mi nepovoluje, vydržely už mnoho pádů, jednou si na ně brácha sedl, když jsem je dala na peřinu a přežily
U těch vrtaných taky záleží na tvaru skel, já si je koupila jako oválné, pak se mi už nelíbily, tak jsem si koupila jiné výrazdnější a po delší době se mi to výrazné už tolik nelíbilo a zalíbily se ji jiné vrtané (hlavně jiný tvar skel), ale tím, že nebylo peněz nazbyt tak manžela napadlo, ať si nechám do těch "starých" vrtaných dát jen nové skla v tom tvaru a mám "nové" brýle a naprostá spokojenost!
Znám hodně lidí, co má vrtané a nikdy to nebylo šlápnutí vedle, všem sluší. Připrav se, že to bude hodně změna po těch výrazných, ale já to tenkrát uvítala, už mě výrazné prostě omrzely a to jsem měla jen horní obroučku a výraznější nožičky.
Já bych třeba výrazné plastové mít nemohla, ač se mi leckteré líbí když jsou na stojanu.
Jo ještě je rozdíl brýle a brýle. Ty původní o kterých mluvím před cca 7lety stály 4tis jen obroučky. Pak jsem si v mezidobí koupila jedny vrtané ve slvě za 1tis a vůbec je nenosím, jsou prostě hrozné po všech stránkách a to jsou z Grand Optiku. Takže nezáleží na tom jak velký je to obchod. Já chodím do relativně malého obchůdku v Michli a naprostá spokojenost, do Grandu jsem šla kvůli slevám spálila jsem se.
Odpovědět