4.11.2010 17:41:37 Winky
Re: Pomóóc! Kde koupit nadměrné boty ?
manžel jezdí 1x za rok do nadměrné obuvi v LBC, utratí tam ca 6tis (3 páry bot - kožené, botasky a třebas pantofle na léto, nebo zimní - dle toho které už dosloužily) a má vystaráno. Adresu obchodu (netovou) jsem někde založila, nicméně je to kousek za Sokolovským náměstím. Jo, má 49 a 49 (jednu a druhou nožku). Já mám 42 a díky němu se můžu cítit jak Popelka
. Letos jsem ulovila ve standardní obuvy jedny polokozačky vel. 43 a jásala jsem dva dny. Vtipné bylo to, že byly ve slevě páč je nikdo nechtěl, resp. ani je prodavačka nenabízela, nejprv si se mnou totiž zahořekovala jak je to strašný že ve 42 nic nechodí, výrobci neposílají, a pak spíš ze zoufalství mi nabídla tyhle... právě stylem "leda snad tohle, leží mi to tu už druhým rokem".... Podle mě, kdyby to zainzerovala, měla by je fuč raz dva.
Jo a brusle to se manžela poptám, ale mám dojem že taky v prodejně na zimáku - protože přeci jen hokejisti (zde milá kontumovaná Ml.Boleslav) nejsou žádný tintítka a mají dle mě taky často nestandardní nožky....
Inliny koupil ve Francii, tady nechytačka. A teď v jednom místním družstvu zemědělského nákupu pořídil prima vyteplené holinky
a v pracovní obuvi sandály Chce to mít odvahu ptát se na méně nápadných místech
Odpovědět