Re: Ahooj
Iri,velka gratulace.
S prubehem tehotenstvi mi silne pripominas me samotnou.Prvni 4mesice jsem problila.Otevrela jsem lednicku a uz jsem letela,cistila jsem si zuby a uz jsem letela,umyvala jsem maleho a uz jsem letela,davala jsem prasek do pracky a uz jsem letela.Vadilo mi uplne vsechno a vsichni,bylo to nejhorsi obdobi,ale vysledek stal za vsechno cim jsem si prosla.
Hodne mi pomahalo usrkavat coca colu,vedela jsem,ze se nema,ale nedokazala jsem si ji odpustit.
Hlavne at te na konci ceka krasne zdrave miminko a na zvraceni se zapomene.
Se skolou jsem spokojena,mame fajn pani ucitelku a hlavni je,ze skola maleho bavi.Mela jsem obavy,protoze sel do skoly hodne maly-ted v rijnu mel 6let-ale zvlada to.Skola se neda srovnat se skolou v Cr,ale neoi to az tak hrozne.Deti se ve skole neprezouvaji,nemaji moznost stravovani atd.Protoze jsem doma a maly konci ve skole ve 12.30h,tak chodi na obed domu.Ale sama vis,jak to tady chodi.Vetsina mamin je doma nebo je doma babicka.Takze tohle tema me moc netrapi.
Deti nesedi v lavicich,ale v pulkruhu.Jsme mala dedinka,ktera ma 1500obyvatel,tak i skola je takova rodinna.Vsechny deti se znaji,rodice taky a s uciteli je to stejne.
Sofinka chodi do skolky?
Jeste mas stale sousedku tu holcinu z CR?Jsem zapomnela,jak se jmenuje.
Odpovědět