Vroni, tak já ti to napíšu - neboj, dost možná se to zlepší.
Mám syna, který se ve věku 4 - 5 let choval podobně,jak popisuješ ty. Přidám k tomu brzkou znalost čtení, počítání .. už nevím do kolika, ale obsahovalo násobilku, převody jednotek a měn, .. "závislost" na mapách, na informacích z televizních zprávác.. Plus strachy a obavy o všechno možné, .. jeden čas to bylo opravdu vážné, když si uvědomil vlastní smrtelnost.
Kdybych se tehdy dočetla něco o AS, zcela jistě bych velmi znejistěla. Jenže tehdy jsem se nic takového nedočetla - je to cca 15 let dozadu.
Brali jsme to tak, že syn je chytrý, zvláštní, ne lehce se s ním vyjde, musí být neustále intelektuálně zabaven.. Z velké části z toho vyrostl, je z něj příjemný a chytrý mladý muž (většinou ). Pokud někdy zaváhám, vidím to na mix genů, výchovy, znamení (Štír) a taky na faktu, že je to prostě chlap .
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.