Vroni, a není to prostě únava, přetaženost? Já když jsem nevyspalá, tak jsem taky depresivní a nejsem schopná to nějak rozumově odůvodnit...
... možná ho zkusit dát spát dřív? Možná z něj zkusit vypáčit co všechno se přes den dělo? Někdy je to celá serie událostí, z nichž každá je maličkost, ale dohromady můžou dávat obraz neúspěchu (což tyhle děti špatně snáší)? Pohádky - no jo, byly doby, kdy u nás neprošla ani Sněhurka a sedm trpaslíků... že je moc strašidelná. Hysteráky když se ve vrituální hře o vlakách (Trainz) vlaky srazily (je vláčkový maniak)... ale nějak se to zlomilo, teď mi oddíval všechny HP - což mě teda přijde docela dost strašidelný... ale chodil se ujiš´tovat, že je to jenom "jako", že to není doopravdy...
...možná i mrknout na jídelníček?
... a dvě hodiny před spaním nemít žádnou obrazovku - tj. ani počítač, ani telku - prý to světlo narušuje tvorbu melatoninu, tj. narušuje to přirozený rytmus spánku... mě přijde, že u vás možná ten (ne)spánek souvisí s tím smutkem a naopak... protože je smutný, tak nespí, protože nespí, je o to depresivnější...
...to jsou jen takové nápady od počítače, nevím jeslit by něco u vás zabralo...
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.