U nás si mladší asi ještě nevšimla, že je něco jinak... ale je pravda, že doma hodně věcí zvládáme a že vlastně teprve když jsem začala chodit do školy a viděla jsem Toma v akci, tak mi došlo, že není standardní dítě.... takže doma v poho.... síly jsou vyrovnané - on je starší, větší, silnější - a mladší je zase od malička odborník na psychologickou válku, takže se masí navzájem... do teda do té chvíle, kdy rodiče projeví nějaké výchovné snahy - pak se spikávají proti nám...
ale taky se trošku snažíme vybalancovat... Tom je na vlaky, takže hodně našich víkendových programů se točí kolem vlaků, takže od chvíle, kdy mladší začala projevovat nezájem o vlaky, tak se to snažíme střídat s koněma - prostě občas program pro jedno dítě, občas pro to druhé...
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.