Verčo, už jsem si tě přidala :)
Romčo, nevím nevím, ještě se v tom nějak neorientuju, doufám, že se mě ani toto týkat nebude :) Píšu je to co vidím u kamarádek, že je to opravdu příšerný :(
Jinak mě už je konečně líp, nebudu skákat vysoko radostí, protože ještě to není úplně 100%, ještě pořád mi smrdí ryby a občas mám žaludek na vodě, ale už mám aspoň chuť k jídlu, a na některý věci, tak aspoň něco :D Začnu se teď těhotenství užívat :)
Bříško už se začíná nafukovat, začínám teď 2.trimestr, celkem to frčí :)
Malinké se ve školce moc líbí, i když teď jsem se trošku ťukla do hlavy, že vlastně tím jak chodí do školky, tak jsme přestaly úplně nějak chodit na procházky :-/ Protože dopolko ej ve školce, pak jdeme domů spinkat, a pak se probudíme a venku je tma jak v pytli- a jdeme max. buď k nějaké kamarádce na kafčo, nebo kamarádka k nám. Dětským koutkům se teď snažím vyvarovávat kvůli nemocem. A nikam jinam se tady v té tmě nedá chodit :-/ :-/ :-/ Tak sjem zjistila, že vlastně nechodíme teď v zimě na žádný procházky :-o
Takže se to snažím napravit, v úterý jsme šly do města, po doktorech, na zmrzku, kouknout na miminko atd. A aspoň jednou týdně ji teď nebudu dávat do školky a stejně se scházíme 1x týdně s dalšíma češkama a s jejich dětima, tak budu brát Sofinku s náma, ať se prolítá :)
Za 14dní jedeme do Česka, tak už se nemůžu dočkat. Navíc postupujeme kroky už je stěhování, takže budeme mít s manželem i celkem pracovní vytížení, máme nějaké schůzky, plus si musí zařídit zelenou kartu, založíme společnost atd, at jsme nachystani.
CO vy holky, pojedete na Vanoce do ceska? Nebo jak probihaji vase Vanoce v GR?
Vsechny moc zraviiiiiiim