Essi, tuhle jsem četla nějaký článek o dietách, že je to vlastně všechno blbost a že člověk stejně nejvíc vitamínů získá z masa - páč tam jsou v kombinaci s tuky s kterými se nejlépe vstřebávají... takže myslím, že bude v pohodě.... )
Vokounko, mě to stejně pořád jako asperger připadá... i s tou rozumovou cestou na zvládání sociálních situací. Ale je fuk, jaká diagnoza to je, důležité je, jestli ty sama víš, jak to zvládat a jak mu pomoc (ta výměna knížek je dobrý nápad - vůbec to tak nějak monitorovat a nenápadně řídit.... Tom miluje kočky, tak chodíval na Halloweena za kočku, ale docela se mi ulevilo, že letos chtěl být Harry Potter... přeci jen tříletý chlapeček-kočka je roztomilej, ale ve školním věku už je to trošku divný).
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.