Tak velké ego má Mat. jen doma, chudáci sourozenci. Jinak pokud neblbne, tak se spíš stydí. V kolektivu to u nás záleží na tom, o čem to mezi dětma zrovna je a jak mu to jde k jeho tématu. Ve školce měl auta a zeměpis, teď už je to tak 2 roky příroda, taky hodně prehistorie a Harry Potter.Bohužel ho moc nebere Lego a bojování s roboty, vojáky atd.- jen dinosauří boje. Zatím se mu často daří dinosauřit nebo kreslit či dělat srandy. Monty, ta knížka z Neoluxoru se tak přímo jmenuje? Prehistorie? Ne, že bysme měli málo, ale radost obdarovaného nade vše. Mat. ale úplně nejradši blbne, jak se může něčemu chechtat- tak prdění do obličeje a pod. vede. Když je sám bez sourozenců, tak se hodně ptá a čte, ale je téměř pořád s nima a to to tady lítá. V pátek měl srdceryvný hysterák a vzteky si vyházel naprosto všechno v dětském pokoji na hromadu Kvůli tomu,že jsem ho nakonec nevzala s sebou na návštěvu. Většinou se rozhoduje dobře, ale tady měl na výběr 2 věci, ani jedna ideál, celou dobu říkal, že nechce jít, pak že půjde a když byl u dvěří, tak se zase vysvlékl, že zůstává doma. Tak jsem rozdala instrukce a odcházím a on, že teda jde se mnou. Tak jsem byla drsná a nechala v tom manžela ať si to užije.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.