Zdravím všechny kdo sem vstoupí. Ráda bych se Vás zeptala na Váš názor jak byste se zachovali Vy? Je to cca 3 týdny co jsem dala na reklamaci podzimní boty dcery. Boty jsem kupovala ve Východních Čechách (já teď bydlím u Prahy - cca 170 km), když jsem byla u rodiny, v jiném měste tedy než bydlí má matka (cca v 15 km vzdáleném). Minulý pátek jsem shodou okolností byla opět u své rodiny, naposledy na dlouhou dobu (jsem totiž těsně před porodem a ke své matce to mám cca 150 km). No a zrovna shodou okolností se mi ozvali z prodejny, že mám vyřízenou reklamaci a že se mohu stavit. Ten den jsem tam tedy zajela, protože jsem zároveň byla i u kadeřnice a převzala jsem si peníze za vyreklamovanou obuv. To bylo v pátek. Následně o víkendu jsme s manželem odjeli k Praze, kde ted bydlím a manžel prozměnu pak odjel mimo ČR, kde pracuje. No a dnes telefon z té prodejny, že to paní popletla a že mi vrátila peníze (částka byla správně), které měla vrátit někomu jinému a že naše boty jsou opravené, dnes přišli. No a začala rozvíjet teorie jak to mám udělat, aby se jí dostali peníze zpět. Já na jednu stranu chápu, že pravděpodobně udělala chybu a že jí ty peníze teď chybí, ale na druhou stranu jsem šíleně vytočená, protože ty peníze jsem už utratila a navíc rozhodně nepojedu s penězi zpět a ani moje matka si nebude dělat výlet a platit to za mě. Další možností prý je, že mi boty pošle a já jí pošlu peníze. Tak jsem se jí snažila vysvětlit, že adresu kam by mi to teď mohla poslat teď nemám, protože jsme ve fázi stěhování , já jsem těsně před termínem, nemůžu moc chodit, protože chůze mi už několik měsíců dělá velký problém, manžel tu není a nemůžu jí zaručit, že se na tu poštu pro balíček dostanu a navíc nevím na jakou poštu bych šla,když se máme stěhovat a já netuším od kdy budeme v tom novém bydlišti, vše se teď řeší. No a k tomu porod každou chvíli a pak někde lítat s novorozencem, tak to fakt nevím. Celá ta situace mě během odpoledne pořádně vytočila. Jak byste to řešili Vy?
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.