19.12.2010 17:10:27 Terinka4444
Re: strojek na modelínu
Tak mi máme několik sad, malá je patlal, ale spíš je to hračka k vzteku. většinou jsou to sady play doh, jinou nekupujeme, ale je to pro mne opruz, malá si s tím chce hrát, tak to vytáhnem, je to na jedno brdo, za chvilku to omrzí a já pak z toho ještě půl hodiny dloubu modelínu, protože když zaschne, ztvrdne a nejde s tím vůbec nic. manžel dostal spásný nápad, koupil normální klasickou starou dobrou modelínu, aby jako netvrdla, narvali to tam, tak tu už jsme ven nedostali vůbec, ta se totiž matlá a ucpe všechny otvůrky. Takže za mne za ty peníze ne. letos na začátku ledna vyprodávali v Makru třeba tu sadu s tou chobotnicí, co stojí všude 500,- tak asi za 110,-korun, tak jsem to nakoupila celé dětské rodině, nekupto za ty prachy, že a všechny matky na to mají stejný názor. takže za 100,- jo, ale za 500,- a víc ne. Nicméně, pokud bude v lednu sleva, zase to všichni budou celý rok dostávat k narozkám
když žďoubou modelínu jiní, to mi nevadí
Jinak dle mě, lepší je ten play foam, s tím si vyhraje víc a je to hned uklizené a měsíční písek, sice dělá trochu bordel, ale taky zábava.
Odpovědět