Mluvila jsem pouze o tom, že krabici být nemusíš. Jestli bude zakladatelka reklamovat je jen a jen její věc a věc jejího svědomí. Dokonce ani u nové právě rozbalené a nepoužité věci jí prostě mít nemusíš. Může říct, že rozbalila, krabici vyhodila (my taky po rozbalení rovnou sešlapáváme a dáváme do té největší všechno) a teprve potom prohlédla. Ale jak říkám, její svědomí. Nám se jednou stalo něco podobného. Koupili jsme si postel, letiště. Odvoz domů. Při stěhování jednomu kamarádovi ten "korpus" upadl a rozbil se. Byla jsem z toho hotová. Můj tchán (ferda mravenec) nám to slepil a prošrouboval (vidět to vůbec není, jen zevnitř). Ale zklamaná jsem byla hrozně. Nutno říct, že tedy drží dodnes. Ale co jsem měla dělat??? Reklamovat??? Nebo říct tomu dotyčnému, ať nám uhradí škodu???
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.