Re: Jak udat starého kocoura do dobrých rukou?
ahoj Majdi, kocour utočí sám, nebo prostě malý občas dloubne? Naše kočka taky nemá nikoho moc ráda (mimo mě a manžela) ale když se do ni nedoráží sama neublíží. Chce to, aby měla místo někde vysoko, aby měla pocit, že má kam utéct. Udělejte doma dřevěné police + žebřík kde může lozit a schovat se. Bude tam pak sedět většinu dne .. dolů půjde jen na záchod a k misce. Budete spolu, ale každý bude mít svoje zázemí. Nedávej ji pryč. je to zvíře, jinak se bránit neumí pokud ji syn občas ublíží. Mi Vojta blbnul se psem od mala - že ji ubližoval. Hlídala jse ho pořád, ale v tom blbém věku se to nedalo vždy. kousla ho dvakrát .. myslela jsem , že si to neodpustím - vyčítala jsem si to hlavně sama sobě, protože ten pes byl opravdu zahnaný do kouta a dával jasně na jevo, že takhle dál ne .. no nezvládla jsem to uhlídat. Dnes už syn psovi neubližuje, ale pes si to stále pamatuje a když ho chce hladit tak raději vrčí, neublíží ale nepotřebuje od něj hlazení - prostě se bojí (vojta je pořád šílený divočák a ten pes to nechápe). bohužel .. prostě si to pamatuje.
Odpovědět