1.1.2011 22:24:31 Winky
Re: Měnil jste někdo školu v pololetí 1. třídy?
jo a pokud bys chtěla kroužky, určitě jsou i jinde než ve škole - obvykle v nějakém DDM (dům dětí a mládeže).
Uff, dceru čeká zápis teď 19 ledna, školy tu máme 2 slovy dvě, dohromady otvírají tuším 5 prvních tříd a já ještě dneska fakt nevím, do které dcera půjde. Vloni jsem byla na dni otevřených dveří v té první škole, líbil se mi pavilon (extra pro prvňáky a druháky aby se nemuseli "proboxovávat" mezi těmi velkými) a nabídka kroužků. Během roku jsem se dozvěděla kdo je tam ředitelem (kr..ten), že AJ je na veeeelmi slabé úrovni, a že na prvním stupni učí samé ženské ve věku 55+ (což samo o sobě asi nemusí být na škodu, ale..... nějak mi to k těm hravým dětem nesedí, obávám se že to budou "staré struktury"). Ve druhé škole jsem vloni nebyla, info z webu je docela slabé, ovšem učitelky tam mají rozhodně mladší, budova je taky jen pro .1.-3. třídu (další budova je pak kus dál, je to zš+gympl). Fakt se budu rozhodovat podle toho, jak se k nám budou chovat na DOD - jestli uslyším "jé, ona je srpnová, nechte si ji ještě doma", tak ji dám do té druhé školy (smůla pokud to uslyším v obou.... fakt ji nechávat doma/ve školce nechci, všechny její momentální "vrstevnice" určitě do školy půjdou, ona je s nima váhově/výškově stejná, v samoobsluze zdatná, v myšlení taky.... a navíc mladší bráška půjde právě do školky a ona chce sama vyšší "level", ne být s "mrňousem ve školce").
Odpovědět