Re: Měnil jste někdo školu v pololetí 1.třídy?
camm
, nic si z toho nedělej, Mám podobně "chápavého" manžela doma, občas taky takhle ujede, pak se omluví a jede se zase dál. Taky se nám 1. třída nepovedla úplně podle mých představ - viz. můj příspěvek výše. Koncepce je jedna věc,ale realita a konkrétní osoba pedagoga věc druhá. A i dobrá učitelka si prostě s konkrétním žáčkem nemusí sednout. Na druhou stranu, kamarádky dcera nastoupila do školy nevalné pověsti - vyfasovala skvělou učitelku a sešel se prima kolektiv. Vždy je to o náhodě. Naše paní učitelka je také proti té původní metr a z dcery vylezlo, že občas křičí, dceři se také stýská po té původní.Ale zatím jsme se rozhodli nepřestupovat,necháme to sednout a uvidíme. Ale je pravda, že pro nás je to nejbližší škola a to se ukázalo jako obrovská výhoda. A v tvém případě bych skoro řekla nutnost... Zkus teď myslet chvíli jen sama na sebe. Je pro tebe dál reálné dojíždět takto se čtyřma dětma? Co když ti některé z nich onemocní? A co když tě řidič vevezme s kočárkem? Třeba u nás je toto problém, jak jeden kočárek jede, další nevezme. Navíc si vem tu "kvalitu" prožitého času, když celý den jen cestujete. To si ti mladší nezaslouží.Co vše by jste za tu dobu mohli společně dělat. V tvém případě bych jednoznačně volila přestup. Jaký vlastně máte v současnosti důvod zůstávat na té škole co jste? Mají výbornou koncepci - ovšem v praxi Vám prostě škola nesedla, jaký je důvod v ní zůstávat? A co se týče školkáčka - u vás na sídlišti je jen jedna školka? Nešlo by ho umístit do nějaké jiné než té mizerné? Ale zase je to o náhodě, třeba mu zrovna ta sedne.
Pokud se rozhodnete zůstat, snaž si situaci ulehčit - nešlo by alespoň do jedné cesty denně zapojit manžela? To se mu to nesouhlasí, když je to celé na tobě...nebylo by pro tebe schůdnější cestovat autem a prostě auto zaparkovat někde, kde to jde? Třeba u supermarketu nebo někde na veřejném parkovišti a manžel by to pak po návratu z práce přeparkoval? Víš, připadá mi, že to leží strašnou měrou na tobě...Máš můj obdiv a držím palce, ať se rozhodnete správně.
Odpovědět