| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Domácí pekárna

7.1.2011 11:44:31 a+b+c+d

Re: Prosím o rady k domácí pekárně

Jo tak, ještě jsem si to přečetla jednou, máš ho nechat kynout. Takže ano, ale až po umotání rohlíků. Tím, jak s těstem pracuješ, tak zase trochu "spadne", takže je lepší nechat ho kynout až na tom plechu ve finální podobě.
Odpovědět
Průběh diskuze (13 názorů)
Téma: Domácí pekárna - praktické rady Limai 7.1.2011 11:32
*Re: Prosím o rady k domácí pekárně hrošík+Em 8.9.08+Hani 4.10.201 7.1.2011 11:36
**Re: Prosím o rady k domácí pekárně a+b+c+d 7.1.2011 11:41
***Re: Prosím o rady k domácí pekárně a+b+c+d 7.1.2011 11:44
***Re: Prosím o rady k domácí pekárně Limai 7.1.2011 11:52
****Re: Prosím o rady k domácí pekár... Limai 7.1.2011 11:54
****Re: Prosím o rady k domácí pekár... Inka 7.1.2011 11:54
*****Re: Prosím o rady k domácí pek... Loizička 7.1.2011 12:57
*Re: Prosím o rady k domácí pekárně Jája 7.1.2011 11:51
*Re: Prosím o rady k domácí pekárně Inka 7.1.2011 11:53
*Re: Prosím o rady k domácí pekárně Amálka, 2+2 7.1.2011 12:35
*Re: Prosím o rady k domácí pekárně Mortadela 7.1.2011 12:58
**Re: Prosím o rady k domácí pekárně a+b+c+d 7.1.2011 13:16

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.