jak si tak pročítám diskuzi,tak myslím,že byste mi mohly pomoci se jménem pro mou holčičku,prozatím v bříšku. Taky se pokusím o menší radu pro Nelu: Neli,tvůj výběr se mi opravdu líbí.Je velmi zajímavé dát stejné jméno,akorát ve dvou jazycích a moc tě obdivuji za odvahu.Nejspíš bych volila jméno v tomto pořadí:Marie Mária-už kvůli tomu,že první jméno je česky a vy,jak předpokládám,v Česku bydlíte. A teď k naší volbě.Čekám holčičku a chtěla bych jí dát určitě dvě jména.Sama jsem Valentina Paulina a už mám 4-letou dcerku Zoe Violu.Náš předvýběr je Kristina Maja,Lucie Sissi,Irena Dora,Natalia Nora...chtěly bychom,aby jména holčiček k sobě ladila,ale jiné kombinaci se vůbec nebráníme. Nějaké nápady a názory? Děkuji za všechny rady Vája-Pája
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.