24.1.2011 15:14:13 Olif
Re: Pomoooc, jsou někde postupy, jak modelovat z modelíny?
Tak buď ráda, že máš dvě takhle šikovné holčičky, které tvořit chtějí a ještě mají fantazii
Já to beru trocha podle sebe, fantazii nemám a je mi to strašně líto. Starší syn, ač je jinak celý manžel, je v tutom po mne, nemá takovou fantazii jako ten menší a protože mu to nešlo, tak docela dlouho nechtěl malovat, modelovat, tvořit nic. Nechtěl proto, že mu to nešlo, zkusil to, měl představu, co by chtěl udělat, nepovedlo se to a znovu to nezkoušel. Potřeboval popostrčit, povzbudit, potřeboval, abych si k němu sedla a ukázala mu, jak si zvířátka rozdělit na jednotlivé části, jak je vymodelovat, čím si při tom pomoci a tehdy mi právě ty návody pomohly (protože sama také končím mezi sněhulákem a hadem, pokud nemám předlohu). Teď ho modelování baví ze všeho nejvíce, máme plnou poličku různých hadů, želviček, ještěrek a rejnoků, ale teď v poslední době už i třeba plejtváků, krabů nebo pávů. Někdy chce, abych modelovala s ním a pomohla mu, když to nejde a někdy si tu oba třeba hodinu modelují sami a nevím o nich
Odpovědět