| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Vybavení pro děti - ostatní

25.1.2011 15:58:54 Horama

Spací pytel Slumbersac 12-36m

Ahoj, na jednom internetovém obchodě jsem našla spací pytel Slumbersac ve velikosti 12-36m podle fotky rozepínatelný na boku. Ještě psali, že existuje letní a celoroční verze. Měla jsem k němu několik otázek, ale dozvěděla jsem se, že "zboží jim chodí originál balené a nikdy ho nerozbalovali, protože by ho už pak nemohli prodat jako nové, proto mi bohužel na moje otázky nemohou odpovědět". Po počátečním šoku mě napadlo, jestli tu mezi vámi nebude někdo, kdo tenhle spací pytel doma pro děcka má (letní verzi, prosím).

Ráda bych se dozvěděla toto:
1/ Jak je tento pytel dlouhý v zapnutém stavu?
2/ Zajímalo by mě, jak moc je zateplená tzv. letní verze - z mého pohledu: čím méně, tím lépe. Dá se to nějak popsat?
3/ Předpokládám, že spací pytel bude mít na boku zip. Na kterém boku a zapíná se zip směrem k nožičkám dítěte nebo směrem k jeho hlavičce?

Díky moc za jakékoli informace.
Odpovědět
Průběh diskuze (3 názorů)
Téma: Spací pytel Slumbersac 12-36m Horama 25.1.2011 15:58
*Re: Spací pytel Slumbersac 12-36m ...neviditelná... 25.1.2011 18:16
**Re: Spací pytel Slumbersac 12-36m Horama 25.1.2011 19:3

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.