Re: HOMEOPAT PRO DĚTI BRNO
reaguji na Aleše.
Naprosto s Vámi Aleši souhlasím. Já osobně mám též s homeopatií jen samé dobré zkušenosti. Pomohla mi vyléčit problém, se kterým si alopat nevěděl rady a doma jí používám zcela běžně. Např. klasické nachlazení, rýmy, kašle u dětí, nádherně jsme zvládli neštovice, urychlení hojení po porodu, podpora srůstání kostí při tříštivé zlomenině, namožené svaly atd...atd...je toho moře. Obyčejnou alopatii používáme zřídka kdy. Naposledy mému synovi předepsala mudr. atb na prudušky, ale za dva dny jsme to vyléčili homeopatií, takže žádné atb se nekonaly. Homeopatie mi rozhoděn nepříjde drahá, nepočítám-li nějaké speciality z Anglie. 80,- za balení tubičky je zcela přijatelné....kdejaká alopatie na běžné nachlazení je dražší. Takže každý a´t si zaujme k homeopatii jaký postoj chce.......skeptici budou stále povídat o placebu, ale naopak ti, co jim homeo pomohla na ní nedají dopustit. Proč by taky královna Matka měla svého osobního homeopata, proč by indický král měl dvorního homeopata, proč by bylo všude ve světě otevřeno tolik homeopatických akademií a homeopatických nemocnic, kdyby to bylo placebo? Každý ať máme svůj názor, zvé zkušenosti, zvé poznatky, svojí formu studia ať už alopatie či homeopatie, hlavně, že jsme spokojeni :o). Dobrou chuť Aleši při homeopatické hostině
Odpovědět