18.2.2011 18:16:51 Kanicka
Re: Homeopatie - Petr Zachariáš vs Barbora Mašková
Chodila jsem k Maškové asi půl roku a pak mě vyřadila z péče, protože měla nějaké osobní problémy. Dala mi tehdy kontakt na jiného homeopata, který mne i dceru měl převzít, ale....už jsem k nim ztratila důvěru.
Paní Mašková se snažila řešit můj problém ze široka a já jí dala spoustu peněz a výsledek nebyl žádný - ikdyž ona ho tam viděla, nějakým záhadným způsobem usoudila, že mé rozhodnutí změnit zaměstnání souvisí s její léčbou a měla z toho velikou radost
. Já jsem přitom práci hledala již před tím, než jsem k ní nastoupila.
Nedočkala jsem se ani minimálního zlepšení, naopak další rok a půl se mé problémy jen zhoršovaly.
PO dalších pokusech s jednou homeopatkou (jednu dcerka se celkem zplepšila, druhá ne), jsem se vrátila ke klasické medicíně, našla dětem i sobě obstojného imunologa a světe div se, sice jsem ho musela cíleně o vyšetření na nesnášenlivoat lepku požádat, ale potvrdila se u mne a dcerky celiakie.
Je to těžké, člověk, aby byl sám sobě lékařem - ale za homeopatem bych už nešla, ztratila jsem důvěru - mají hodně subjektivní pohled na věc a jsou nehorázně drazí, neudělají žádné vyšetření.....
Můj imunolog nemá smlouvu s mojí pojišťovnou a platím si návštěvy sama, ale nestojí mě to ani polovinu toho, co jsem dávala homeopatům
Když už, našla bych si dobrého lékaře celostní medicíny, homeopat nelékař je škoda peněz i času - možná máte lepší zkušenosti.....
Odpovědět