Máma alkoholička, exekuce na krku
potřebovala bych radu.
pokusím se začít od začátku, možná to bude zmatené. no, budu se snažit psát srozumitelně.
začnu asi od začátku. je mi skoro 21 let. v necelých 18 letech jsem porodila chlapečka. žiju u mé maminky. jenže... maminka je alkoholička, týdně vipije cca 4-5 lahví vodky. s penězma nezvládáme. jsem na 4-leté rodičovské, čili ted dostávám 3400 (správně i s přídavky 3800 jenže jsem byla jednu dobu i se synem mimo domov, a zapoměla jsem si na sociálce odevzdat papíry..). měsíčně splácím 2600.
vím že má máma hodně dluhů, ale ona to nějak neřeší. jenže dnes když přišla z práce, tak mi říkala že jí volali do práce exekutoři. jenže byla zrovna na záchodě tak to nemohla vzít, mluvila s nimi její cpolupracovnice
řekli jí že má okamžitě volat na číslo xxx. ptala sem se jí jestli tam volala a že ne že neměla čas. ona to prostě řešit nechce..
a já mám strach co bude s námi. pravda moc toho tady mého není ale přeci jen, nějaká skřín, televize, postel, počítač... prostě mám strach aby mi nevzali věci pro malýho, a nakonec třeba i skřítka
co by jste v mém případě dělaly vy?
Odpovědět