7.3.2011 17:51:47 Lída+2
Re: Logopedie
kreditka
kdybych tam se synem nebyla v 24 měsících...tak nevím co by se dělo dál......když dítě neumí říci ani slovo " táta" tak věř mi, že to na pováženou je....
O mém synovi sy spousta lidí mysleo, že je debílek(3/4 lidí mi říkalo, že jednou budu ráda pokud dodělá zvláštní školu......).....prootže nemluvil...byl vysoký jak 3letý dítě a když mu někdo nerozuměl.....neříkal opravdu dost písmenek......tak začal mlátit hlavou o zeď.....pochop taky to, že to dítě začně být něšťastný....snaží se komunikovat a NIKDO mu nerozumí.Já myslím, že pokud to dítě nemluví radši nechám vyšetřit sluch a třeba zbytečně...než pozdě.
Můj syn byl v 2,5 a v 3,5letech se slovníkem co jsem vytvořila u našich.....a mamka mi pak říkala, že se chytala až po dvou dnech,....že jak nahrazuje ty písmena těma co umí za ty co neumí, že to je strašný.....kdo se v tom má vyznat.....
A klinický logoped je k nezaplacení...nastíní situaci a hledá řešení.....a naše ORL logopedka byla taky super!
Pomohla nám z nejhoršího......a pak nás posunula dál.....poslala nás do školky s celodenní LOGO péčí......tam s ním udělali taky dost práce.....
A na 7letý prohlídce i přes to co měl. Měl napsáno řeč bez vady.
Odpovědět