9.3.2011 9:28:34 Terinka4444
Re: Jak rozvíjíte "netalentované" děti?
Tak já se tady přifařím, taky s dotazem, co myslíte. Malé jsou čtyři a půl, máme domek, takže si běhá po velké zahradě, třeba dvě hodiny se zabaví vařením z písku a krmením mimin nebo si sedne na sluníčko ke stolečku a maluje vodovkama nebo si hraje s měsíčním pískem, ten mi domu nesmí. Ale nemáme žádnou kroužkovou organizovanou aktivitu. Vůbec žádnou, řekla bych, že na sport taky nic moc, na kole jí nemůžeme naučit, dělá to s nechutí, když chytá míč, chvílemi se smějeme, chvílemi nad ní skoro "brečíme", perfektně lyžuje, to jsme do ní od dvou let natřískali, ale řeči typu : Vy nechodíte na zumbu? A nemáte keramiku? A tak alespoň flétna a angličtina, ne? Ty jsou na denním pořádku. Už si taky přijdu, že jí snad ochuzuju, jenže u nás to není a dojíždět každý den někam 15 kilometrů je pro mne logisticky náročné. Takže, potřebuje to dítě už taklhle brzy? Nebo stačí jí malovat a modelovat si doma s mámou a místo zumby a tanečků procházka po lese? Takhle položené to zní blbě, jistěže procházka po lese a aktivity s mámou, ale víte, jak to myslím, to děláme každý den, neochuzuju jí o ty jiné aktivity? Podle okolí a to veškerého našeho okolí, ji ochuzuji a jsem sobec, který má jedno dítě a nedopřeje mu. Nejvíc alergická jsem na údivné reakce, že nechodíme na zumbu
Odpovědět