9.3.2011 9:32:13 Mickey16
Re: Jak rozvíjíte "netalentované" děti?
Moje deti jsou mladsi nez tvoje- ale v podstate nijak. Starsi syn je dobrej na geometrii, v tom co se uci ale nemam prsty- maji skolku spojenou se skolou a on si potrebne veci resi sam s ucitelkou ze skoly. Neucim se s nim, jen kdyz se me na neco zepta ( jestli existuje pravouhly osmiuhelnik
), obcas se chce ucit se mnou a ma milion dotazu, tak se pokousim ho nevyhodit do pokojicku i kdyz mi tecou nervy
cilene jsem ho neucila nikdy nic a nevim ze bych s nim podnikala neco extra, akorat resime nastup do skoly (zatim to teda resi nejvic on)
Mladsi je naprosto prumerny dite, ktery ve 3 letech sklada puzzle pro 3 lety ne pro 7 lety, drzi tuzku jak kopyto a neumi napocitat do 5 ti, zato je s nim mozna normalni komunikace
Oproti brachovi nema zadny vyhody ani nevyhody, na krouzky zatim nechodi (neni cas, odpoledne se stridame doma a je to dost hekticky).... snad jediny "privilegium" co bude mit starsi syn je ze musi konecne zacit chodit na logopedii (mladsi "normalni" syn mluvi normalne, starsi o co je jinde napred tak je v mluveni pozadu) z toho plyne ze diky nedostatku casu pak se mnou bude muset zustat pozde do vecera ve skole
to bych si rada odpustila.
Odpovědět