když je ve školce 3x týdně, děláte IMHO pro ni dost v rámci kontaktu s ostatními dětmi. Keramiku bych zatím v klidu zkusila doma, nějakou formou, která bude bavit i tebe, a kroužek třeba v první třídě z družiny... Jasně že neukážeš tolik jako skutečná keramička, ale u dětí jde stejně víc o radostné tvoření. Hlavně bych našla něco, co vás bude bavit obě (nebo dceru i manžela) a bude to pro obě prima strávený čas.
Podle mě je váš životní styl úplně v pohodě. Já jsem extrovert, takže jsem s dětmi courala po 2 kamarádkách a společně jsme pily kafe a klohnily na jednoduché obědy, zatímco děti řádily na zahradách - v pokojíčcích. Mateřská centra, organizované kroužky a tak mě zabíjely jednak nutnou pravidelností a tak
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.